Блог

САМО ЗА МЪЖЕ

от в Здравни съвети, Водещи, Китайска медицина март 23, 2020

И сега, докато си стоите вкъщи и вече се чудите как да избягате от преливащата отвсякъде информация за вируси, коронавируси и др. чудеса на днешната действителност, и може би съзнанието ви се опитва да насочи мислите ви в някаква друга посока, и като че ли започвате дори да усещате лека скука и в главата ви се въртят разни мисли… и тези мисли започват да придобиват определени очертания, и може би вашето мъжко съзнание се насочва в една друга, определена и характерна за нас посока – не става въпрос нито за риболов, нито за карти, но може да се съчетае с хубаво питие…

….И тези мисли са такива, че веднага предизвикват други, чисто физиологични реакции, които е добре да бъдат задоволени – само съобразно законодателството, разбира се…

Надявам се, че вече сте се сетили за какво става въпрос. Имайки предвид дългите скучни дни, дори и на най-възможните може да им потрябва помощ – и ние сме насреща да я окажем. Не, не, няма да ви помагаме лично, а с информация.

Ще ви представим две китайски формули, налични на българския пазар, които могат да асистират на млади и стари, от такива без – до такива със затруднения. Страничният ефект е преумора на партньорката. За вас, партньорки, ще се погрижим малко по-късно С ИНФОРМАЦИЯ.

И така – формула №1

ВИГОР

ВИГОР от GREEN WORLD България

Ако си мислите, чe Вигор е нещо като Виагра, може и да сте прави, но не съвсем. То е изцяло на билкова основа (1-ва разлика) и е съставено от китайски билки, познати от хиляди години. Освен осигуряване на силна и продължителна ерекция, само една таблетка е в състояние да осигури тази екстра до седмица след вземането (ерекцията се случва САМО когато трябва, не се плашете!), осигурява допълнителни сили на тялото, увеличава продължителността на половия акт. Но може би най-важната разлика е, че може да повлияе положително върху причините, които създават затруднения и с ерекцията, и с преждевременна еякулация, и с недостатъчно и недобро качество на сперматозоидите. Накратко какво прави:

 1. Запазва жизнената енергия и стимулира сексуалните възможности чрез подсилване и попълва енергията в бъбреците;
 2. Увеличава сексуалното желание при мъжете и повишава насищането с кислород в кръвта, което води до по-силна ерекция
 3. Помага при сексуални нарушения като преждевременна еякулация, нарушение в ерекцията и сперматорея;
 4. Увеличава броя на сперматозоидите и подобрява подвижността им.
Състав: Tu Si Zi (Cuscutae chinensis, Кукувича прежда, Dodder seed), Gou Qi Zi (Годжи, Fructus Lycii),  Shan Yao (Rhizoma Dioscoreae, китайски ямс), Shu Di Huang (Radix Rehmanniae Preparata, Рехмания), и Mu Dan Pi (Cortex Moutan, Кора от божур).

И формула №2

И ШЕН БАО

И ШЕН БАО от GREEN WORLD България

 1. оказва мощно общоукрепващо действие
 2. подобрява интоксикацията
 3. обезврежда и изхвърля токсини и шлаки
 4. усилва кръвообращението на органите в малкия таз
 5. подобрява обменните процеси в организма
 6. оказва положителен ефект при разстройство на половата функция и ранното семеизхвърляне
 7. помага при лечение на нощно напикаване
 8. нормализира течностите в организма.
Състав: Gou Qi Zi (Годжи, Fructus Lycii),  Shan Yao (Rhizoma Dioscoreae, китайски ямс), Ren Shen (Женшен, Radix Ginseng ), Rou Gui (Cortex Cinnamomi, Кора от касия, Канела), Qian Shi (Euryale ferox, Водна лилия), Ju Hua (Flos Chrysanthemi, Хризантема, ), Mu Li  (Черупки от Стриди, Concha Ostreae).

И сега имате време да пробвате, а ние чакаме вашите мнения.