Известният специалист по китайска традиционна медицина Дмитрий Биков отново в България

DmitriiBikov

заявете час за посещение при Дмитрий Биков от 5.март до 4.април

От 5 март до 3 април известният руски специалист по китайска традиционна медицина Дмитрий Биков отново ще посети страната ни. Той вече беше веднъж гост на Центъра за неконвенционална медицина GreenHealth® в София през 2019 г., където проведе редица консултации и лично демонстрира правилата, по които се изпълнява китайската чаена церемония Гунфу-Ча. 
При настоящето си посещение той ще съсредоточи усилията си в китайска пулсова диагностика и иглотерапия, диагностика по езика и лицето, фитотерапия, гуа ша, мокса и др. Диагностиката е експресна и с много висока точност, дава понятие за енергийно нарушение в състоянието на вътрешните органи и меридиани, вродени слабости и патологични състояния.

Дмитрий Биков е член на Професионалната асоциация на рефлексотерапевтите в Русия и акредитиран специалист по комплексни оздравителни технологии към Националната професионална асоциация на специалистите по народна медицина и оздравителни практики. След тригодишна специализация в Медицинския колеж Сойчжоу в Китай,  получава диплома от Министерството на образованието на Китайската Народна република, която му дава правото да прилага методите на традиционна китайска медицина. 

Altera.bg взе  интервю от него по въпросите на традиционната китайска медицина, което може да прочете на страниците на сайта

Като медиен партньор на събитието, Altera.bg ще следи посещението  му у нас и своевременно ще ви информира за събитията около него, защото както Поднебесната империя знае и може много повече, отколкото показва, така и около Дмитрий Биков винаги се случват повече неща, отколкото са били предвидени първоначално.